Vitalist, az elérhető étrendtervezőVitalist Étrendtervező Rendszer,
avagy étlaptervezés felsőfokon

Ha étrendtervezéssel, étlaptervezéssel foglalkozik, vagy ha egyszerűen csak tudni szeretné, hogy kiegyensúlyozottan táplálkozik-e, akkor ezt a rendszert pontosan Önnek találták ki. Előre rögzített receptek, és élelmiszerek segítségével állíthat össze különféle étrendeket, vagy akár választhat a számos előre rögzített étlapból is. Ezen étlapokról rengeteg információhoz juthat. Látványos grafikonok segítik az értelmezést, és minden eredmény ki is nyomtatható. Azaz az étlapokról egy komplett dokumentációt is generál a program.

További részletek

Elegendő csupán egy internetkapcsolat, és egy böngészőporgram!

A rendszer használatához Önnek nem kell semmiféle programot telepíteni a számítógépre, sőt nincs szükség új, és drága eszközök beszerzésére sem. Elegendő csupán egy internetkapcsolat, egy böngészprogram, és már használatba is veheti a programot. Ilyen egyszerű az egész!

De nincs jelszavam, hogy próbálhatom ki?

Loginnév: demo
Jelszó: demo

Ez egy olyan belépés, amivel áttekinthető a program funkcionalitása, és ezen funkciók java része ki is próbálható. Azonban a próbán túl a program teljeskörű használatát már nem lehet egyedül elkezdeni. Az ehhez szükséges jogosultságokat központilag osztjuk ki. Ezzel kapcsolatban nézze át a használati díjakat, és jelentkezzen a program használatára! De ha még kérdése lenne, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!


Kipróbálom

CÍM
2143 Kistarcsa, Simándy József út 24.

KAPCSOLAT
Email: info@vitalist.hu
Telefon: 0630 280 4068

Részletek